Fransız alimləri Məntəş Təpədə aparılan arxeoloji qazıntından danışdılar
29/09/2015

Bakı Dövlət Universitetində Tarix fakültəsi və Fransanın Azərbaycandakı səfirliyinin birgə təşkilatçılığı ilə konfrans keçirilib. Konfransı giriş sözü ilə tarix fakültəsinin dekanı, dosent Azad Rzayev açaraq tədbirin əhəmiyyətindən danışıb.

| Ətraflı

I kursların qarşılanması və yeni tədris ilinin başlanması münasibətilə tədbir keçirilmişdir
15/09/2015

BDU-nun həyətində I kursların qarşılanması və yeni tədris ilinin başlanması münasibətilə tədbir keçirilir.

| Ətraflı

Professor İradə Hüseynova Minsk şəhərində MDB-yə üzv Dövlətlərin Humanitar Əməkdaşlıq Üzrə Dövlətlərarası Fondunun təşkil etdiyi beynəlxalq forumda iştirak edib.
08/07/2015

BDU Yunanıstanın Kapadastrian Universiteti ilə memorandum imzalayacaq
07/07/2015

Yunanıstanın Kapadastrian Universitetinin Mədəni Antropologiya üzrə professoru Pavlos Kavouras Bakı Dövlət Universitetinin qonağı olub.

| Ətraflı

Muğla Sıtkı Köçmen Universitet Tarix bölünümünün dosenti Ahmet Yigit Mövlanə proqramı çərçivəsində Tarix fakültəsində olub
03/07/2015

İyulun 3-də Muğla Sıtkı Köçmen Universitetinin Ədəbiyyat fakültəsinin Tarix bölünümünün dosenti Ahmet Yigit Mövlanə proqramı çərçivəsində Tarix fakültəsində olub

| Ətraflı

Tarix fakültəsində 50+50 qrant layihəsinin yekun hesabat iclası keçirilmişdir.
29/06/2015

29 iyun 2015-ci il tarixdə BDU 50+50 qrant layihəsinin Tarix fakültəsi üzrə yekun  hesabat iclası keçirilmişdir.

Dissertasiya şurasının iclası
19/06/2015

Bakı Dövlət Universitetinin Tarix fakültəsində tarix elmləri doktoru və tarix üzrə fəlsəfə doktoru elmi dərəcəsi almaq üçün növbəti dissertasiya şurasının iclası keçirilib.

Meksika Universitetinin nümayəndəsi BDU-da
17/06/2015

Meksikanın Quadoloxaro Universitetinin nümayəndəsi Sandra Karollina Torrika Sançez Bakı Dövlət Universitetinin tarix fakültəsinin qonağı olub.

11/06/2015

Dostluq görüşü keçirilib Çexiya Respublikasının Azərbaycandakı səfirliyinin təşkilatçılığı ilə Bakı Dövlət Universiteti ilə Vişeqrad Universitetinin tarixçiləri arasında dostluq görüşü keçirilib

Tarix fakültəsinin Elmi Şuranın iclası
04/06/2015

4, iyun 2015 ildə Bakı Dövlət Universitetinin tarix fakültəsində Elmi Şurasının keçirdilirmişdir.

Mamməd Əmin Rəsulzadə xatirə şəkilləri
28/05/2015

Respublika Günü Xatirə

BDU-da Respublika Günü qeyd edilib
26/05/2015

Bakı Dövlət Universitetində 28 may - Respublika Gününə həsr olunmuş tədbir keçirilib.

BDU-da “Çanakkale: Barışa uzanan Yol” adlı konfrans keçirilib
22/05/2015

Türkiyə, Böyük Britaniya və Avstraliyanın Azərbaycandakı səfirliklərinin Bakı Dövlət Universiteti ilə birgə təşkil etdikləri “Çanakkale: Barışa uzanan Yol” adlı konfrans BDU-da öz işinə başlayıb.

Növbəti Dissertasiya şurasının iclası
16/05/2015

Mayın 16-da, Bakı Dövlət Universiteti nəzdində Tarix üzrə elmlər doktoru və tarix üzrə fəlsəfə doktoru elmi dərəcəsi almaq üçün növbəti dissertasiya şurasının iclası keçirilib

14/05/2015

14 may 2015-ci il Tarix fakültəsinin dekanı Moskvada 1941-1945-ci illər Böyük Vətən Müharibəsində sovet xalqının qələbəsinin 70 illik yubileyinə həsr olunmuş III Beynəlxalq elmi-praktiki konfrans keçirilib.

Elmi Şuranın genişləndirilmiş iclası keçirilib
06/05/2015

Bakı Dövlət Universitetində Elmi Şuranın genişləndirilmiş iclası keçirilib. İclası giris sözü ilə universitetin rektoru, akademik Abel Məhərrəmov açıb və gündəliyi elan edib.

BDU Mətbuat və informasiya şöbəsinin 15 illik yubileyi qeyd edildi
05/05/2015

BDU-nun Mətbuat və informasiya şöbəsinin 15 illik yubileyi

| Ətraflı

İraq-Azərbaycan tarixi əlaqələri yüzillər öncə mövzusunda muhazirə
04/05/2015

İraqlı professor Ali An-Nasmi müəllim və tələbə heyəti ilə görüş keçirib.

Azad Rzayev Beynəlxalq elmi-praktiki konfransda çıxış edib Moskvada
01/05/2015

Moskvada 1941-1945-ci illər Böyük Vətən Müharibəsində Sovet Xalqının Qələbəsinin 70 illik, II Beynəlxalq elmi-praktiki konfrans keçirilib.

| Ətraflı

Böyük Vətən müharibəsi veteranları ilə görüş
30/04/2015

Böyük Vətən müharibəsi veteranları ilə görüş Tarix fakültəsində