Ulu Öndər Heydər Əliyevə həsr olunmuş tədbir
10/05/2017

Tarix Fakültəsində Ümummilli lider Heydər Əliyevin anadan olmasının 94-cü ildönümünə həsr olunmuş tədbir keçirilmişdir.

| Ətraflı

BDU-nun Tarix fakültəsinin əməkdaşları IV Türk dünyası araşdırmaları simpoziumunda iştirak ediblər.
02/05/2017

Türkiyə Cümhuriyyətinin Ömer Halisdəmir Universiteti, Azərbaycan Respublikasının Avrasiya Universiteti, Qazaxstan respublikasının Qazax Dövlət Qızlar Pedaqoji Universitetinin təşkilatçılığı ilə 2017-ci il aprelin 26-28-də IV Türk dünyası Araşdırmaları simpoziumu keçirilib.

Tarix Fakültəsinin tələbələri ADPU-da yarışda iştirak ediblər
01/05/2017

| Ətraflı

Tarix fakültəsinin tələbəsi ADU-da qalib olub
27/04/2017

BDU Tarix Tələbə Elmi Cəmiyyətinin Bakalavr üzrə Sədr müavini Novruzova Fəridə Azərbaycan Dillər Universitetində keçirilmiş "Tarixə baxış" adlı yarışda qalib olmuşdur

Amerikalı professor BDU-da mühazirə oxuyub
19/04/2017

Amerikalı professor Sem Potolikkio Bakı Dövlət Universitetinin Tarix fakültəsinin qonağı olub.

BDU-da Agdaban soyqırımının 25-ci ildönümünə həsr olunmuş tədbir
07/04/2017

Bu gün Bakı Dövlət Universitetində “Aşıq Şəmşir” Mədəniyyət İctimai Birliyinin və BDU-nun Kitabxanaçılıq-informasiya fakültəsinin birgə təşkilatçılıgı ilə Agdaban soyqırımının 25-ci ildönümünə həsr olunmuş tədbir keçirilib.

| Ətraflı

Tarix fakültəsində Tələbə Elmi Cəmiyyətinin təşkilatçılığı ilə 31 mart 1918 soyqırımı-tarixin qanla yazılmış yaddaşı\\
31/03/2017

Tarix fakültəsində Tələbə Elmi Cəmiyyətinin təşkilatçılığı ilə "31 mart soyqırımı-tarixin qanla yazılmış yaddaşı" mövzusunda elmi konfrans keçirilmişdir. Konfransı elmi işlər üzrə dekan müavini prof. S.Y.Süleymanova giriş sözü ilə açıq elan etmişdir.

BDU-da soyqırım qurbanları anılıb
29/03/2017

Bakı Dövlət Universitetində 31 mart-Azərbaycanlıların Soyqırımı Günü ilə əlaqədar tədbir keçirilib.

| Ətraflı

Xocalı soyqırımının 25-ci ildönümünə həsr olunmuş “Xocalı harayı” elmi-praktik konfrans
25/03/2017

2017-cı il fevralın 24-də saat Xocalı soyqırımının 25-ci il dönümünə həsr olunmuş “Xocalı harayı” mövzusunda tarix fakültəsi əməkdaşlarının, magistr və tələbələrinin iştirakı elmi-praktik konfrans keçirilib

| Ətraflı

Türk xalqları tarixi kafedrasının 25 illik yubileyinə həsr olunmuş “Tələbələrimizi tanıyaq və tanıdaq” adlı yaradıçılıq müsabiqəsi keçirilib
17/03/2017

2017-ci il 17 mart tarixdə Tarix fakültəsində fakültə dekanlığı və Türk xalqları tarixi kafedrasının təşkilatçılığı, BDU Tələbə Həmkarlar Təşkilatının dəstəyi ilə “Tələbələrimizi tanıyaq və tanıdaq” adlı tədbir keçirilib.

| Ətraflı

31 Mart Soyqırımı-tarixin qanla yazılmış yaddaşı” mövzusunda elmi konfrans keçiriləcək
03/03/2017

Tələbələrimizi tanıyaq və tanıdaq
02/03/2017

“Sən istedadsan” adlı yaradıcılıq yarışmasının aktyorluq nominasiyası üzrə ilk pillənin sahibi - “Planet Parni iz BDU” KVN komandası

| Ətraflı

Tarix fakültəsində “Qafqaz Albaniyasını öyrənirik” layihəsi çərçivəsində tədbir keçirilib
27/02/2017

Bakı Dövlət Universitetinin Tarix fakültəsində “Qafqaz Albaniyasını öyrənirik” layihəsi çərçivəsində Azərbaycan Respublikasının İşlər İdarəsinin Prezident Kitabxanasının şöbə müdiri, tarixçi-alim Nazim Mustafanın “Yelizavetpol quberniyasında udi kəndləri: biz nə bilirik?” mövzusunda mühazirə oxuyub.

BDU-da Xocalı soyqırımının 25-ci ildönümü ilə əlaqədar elmi-praktik konfrans
24/02/2017

Bakı Dövlət Universitetində Xocalı soyqırımının 25-ci ildönümü ilə əlaqədar Elmi-praktik konfrans keçirilib.

| Ətraflı

BDU-nun Tarix fakültəsində “Web of science” məlumat bazasından istifadə qaydaları və xaricdə məqalə çapı barədə seminar-treninq keçirilib.
17/02/2017

Dünya azərbaycanlıları: tarixi demoqrafiya elmi-tədqiqat laboratoriyasının təşkilatçılığı ilə Tarix fakültəsində “Web of science” məlumat bazasından istifadə qaydaları və xaricdə məqalə çapı barədə seminar- treninq keçirilib.

| Ətraflı

BDU-nun Tarix fakültəsində “Elmi tədqiqat nədir və elmi tədqiqatın mərhələləri” mövzusunda seminar keçirilib.
15/02/2017

Tarix fakültəsinin Azərbaycan tarixi (təbiət fakültələri üzrə) kafedrasının nəzdində fəaliyyət göstərən Dünya azərbaycanlıları: tarixi demoqrafiya elmi-tədqiqat laboratoriyası və TEC-nin təşkilatçılığı ilə Tarix fakültəsində Elmi tədqiqat nədir və elmi tədqiqatın mərhələləri mövzusunda seminar keçirilib.

| Ətraflı

BDU-da “Azərbaycanda türk xalqları tarixinin tədqiqi və tədrisi məsələləri” mövzusunda Respublika elmi-praktik konfransı keçiriləcək
30/01/2017

2017-ci ilin may ayında Bakı Dövlət Universiteti Tarix fakültəsinin nəzdində Türk xalqları tarixi kafedrasının yaradılmasının 25-ci ili tamam olur. Bu münasibətlə....

Bakı Dövlət Universitetində 20 Yanvar şəhidləri anılıb
19/01/2017

Tədbir BDU-nun həyətindəki Şəhidlər abidəsinin qarşısında keçirilib. Əvvəlcə tədbir iştiarakçıları abidənin önünə gül qoyaraq, şəhidləri 1 dəqiqəlik sükutla yad ediblər.

| Ətraflı

Bakı Dövlət Universitetində “Dünya azərbaycanlıları: tarix və müasirlik” mövzusunda elmi konfrans keçirilmişdir
23/12/2016

Bakı Dövlət Universitetinin Tarix fakültəsində Azərbaycanın müstəqilliyinin bərpasının və Dünya azərbaycanlılarının Həmrəylik gününün təsis olunmasının 25 illiyinə həsr olunmuş “Dünya azərbaycanlıları: tarix və müasirlik” mövzusunda universitetdaxili I elmi konfrans öz işinə başlamışdır.

09/12/2016

Bakı Dövlət Universitetinin Tarix fakültəsində “Müstəqil Azərbaycanın 25 il ərzində keçdiyi tarixi yol” adlı elmi-praktik konfrans keçirilib.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |