ANA SƏHİFƏ 1 ELMİ ŞURA 1 LABORATORİYALAR 1 MUZEY 1 MÜBADİLƏ PROQRAMMLARI 1 KONFRANSLAR 1 ƏLAQƏ 1

Xocalı soyqırımı tarix fakültəsində anılıb

27/02/2018

Xocalı soyqırımının 26-cı ildönümünə həsr olunmuş “XX əsrin sonunun ən böyük soyqırımı” mövzusunda tarix fakültəsi əməkdaşlarının, magistr və tələbələrinin iştirakı ilə elmi-praktik konfrans keçirilib.

BDU-nun tarix fakültəsində Xocalı soyqırımının 26-cı ildönümünə həsr olunmuş “XX əsrin sonunun ən böyük soyqrımı” mövzusunda elmi-praktik konfrans keçirilib.

Dekan, dosent Azad Rzayev konfransı giriş nitqi ilə açdıqdan sonra, fakültənin elmi işlər üzrə dekan müavini professor Sevda Süleymanova çıxış edib. Daha sonra dosentlər - Boran Əziz “Xocalı soyqırımı: səbəb və nəticə” və Atamoğlan Məmmədli “Xocalı soyqırımı – beynəlxalq müstəvidə” mövzularında mühazirələr oxuyublar.