Tarix fakültəsinin tələbəsi beynəlxalq elmi konfransda iştirak edib

21/12/2015

Bakı Slavyan Universitetində Dünya Azərbaycanlılarının Həmrəyliyi Gününə həsr olunmuş “Müasir tərcüməşünaslığın və mədəniyyətşünaslığın aktual problemləri” mövzusunda XIV Beynəlxalq tələbə elmi-praktik konfransı keçirilib. Konfransa 5 xarici ölkədən (Polşa, Rusiya, Ukrayna, Bolqarıstan, Qazaxıstan) və respublikamızın 8 ali təhsil müəssisəsindən 290 tələbə qatılıb. Tarix fakültəsindən Aygün Bayramova (“Kütləvi informasiya vasitələrinin cəmiyyətlə dialoqu: uğurlar, perspektivlər və problemlər”), etdikləri maraqlı elmi məruzələrlə Bakı Dövlət Universiteti layiqincə təmsil ediblər.konfransın təşkilat komitəsi tərəfindən diplomla mükafatlandırılıblar.