Tarix fakültəsinin tələbələri Respublika Tələbə Elmi-Praktik konfransında iştirak etmişlər

02/04/2010

Tarix fakültəsinin I kurs tələbəsi Aysel İsazadə və II kurs tələbələri Nigar Qaybalıyeva və Leyla Quliyeva 2009-cu il dekabr ayının 5-də Bakı Slavyan Universitetidə keçirilən Universitetin 10 illik yubileyinə həsr olunmuş “Azərbaycan və Avropa: qarşılıqlı münasibətlərin problemləri və perspektivləri” mövzusunda Respublika Tələbə Elmi-Praktik konfransında iştirak ediblər. I kurs tələbəsi A.İsazadə “Azərbaycan və Avropa qarşılıqlı münasibətləri tarixindən” mövzusunda məruzə ilə çıxış edib (Elmi rəhbər: Azərbaycan tarixi (təbiət fakültələri üzrə) kafedrasının dosenti tarix elmləri namizədi Rəsul Hüseynli).