Tarix fakültəsinin Təşkilatının hesabat-seçki iclası keçirilib

06/03/2015

Bakı Dövlət Universitetinin Tarix fakültəsində Həmkarlar Təşkilatının hesab-seçki iclası keçirilib. Öncə dekan Azad Rzayev çıxış edərək fakültənin xanım əməkdaşlarının 8 mart - Beynəlxalq Qadınlar günü münasibətilə təbrik edib,  elmi və pedaqoji fəaliyyətlərində uğurlar, ailə səadəti arzulayıb.

Sonra fakültə Həmkarlar Təşkilatının aədri, professor Əmrah Dadaşovun hesabatı dinlənilib.

Kafedra müdirləri - Əsmət Muxtarova, Mehman Abdullayev və Məmməd Baxışovun hesabatla bağlı çıxışlarından sonra Ə. Dadaşov sualları cavalandırıb.

BDU HİK-in sədri, dosent Fikrət Şiriyev, professor Əmrah Dadaşovun işindən razılığını ifadə edib, onun həmkarların işində aktiv iştirakına diqqət çəkib.

Azərbaycan Təhsil İşçiləri Azad Həmkarlar İttifaqı Respublika Komitəsinin sədr müavini Mirzə Cəfərzadə professor Əmrah Dadaşovun şəxsi keyfiyyətlərində, fakültədəki fəaliyyətindən, eyni zamanda Həmkarlar Təşkilatının sədr kimi xidmərlərindən danışıb. Professor Əmrah Dadaşov yenidən fakültə Həmkarlar Təşkilatının sədri seçilib.