Tarix fakültəsində növbəti Elmi Şura

05/02/2015

Tarix fakültəsinin Elmi Şurasının növbəti iclas keçirilib. Elmi Şurada "Azərbaycan" qazetinin 16 noyabr 2014-cü il tarix sayında dərc olunmuş elan əsasən müsabiqənin keçirilməsi və cari məsələr müzakirə olunub. Dekan, dosent Azad Rzayev çıxış edərək fakültənin fəaliyyəti və struktur dəyişikliyi haqqında məlumat verib, fakültə Elmi Metodiki Şurasının yeni sədri, professor Nisbət Mehdiyeva və yeni təyin olunmuş dekan müavini , dosent Bəxtiyar Nəbiyev, Şura üzvlərinə təqdim edib. Şura üzvlərindən professorlar - A. İsgəndərov, Ə.Muxtarova, İ. Hüseynova, İ. Zeynalov. M. Fətəliyev çıxış edərək fakültənin fəaliyyətini qənaət bəxş hesabat edib və yeni təyin olunmuş əməkdaşlara uğurlar arzulayıblar.