Tarix fakültəsi Tələbə Elmi Cəmiyyətin təkilatçılığı ilə Sabah qrupları üçün Azərbaycan Xalq Cümhuriyyətinin 98-ci ildönümünə həsr olunmub

27/05/2016

May ayının 27-də Bakı Dövlət Universiteti Tarix fakültəsi Tələbə Elmi Cəmiyyətin təkilatçılığı ilə Sabah qrupları üçün Azərbaycan Xalq Cümhuriyyətinin 98-ci ildönümünə həsr olunmuş "Azərbaycan Xalq Cümhuriyyəti gənc tədqiqatçıların əsərlərində" mövzusunda keçirilmiş elmi-praktik konfransı keçirilmişdir. Konfransda Bakı Dövlət Universitetinin müəllimləri ilə bərabər həmdə digər universitetlərdən də dəvət olunmuş müəllimlər çıxış etmişlər. Eyni zamanda tələbələr konfransda məqalələri ilə çıxış etmişlər və sonda onlara məqalələri çap olunmuş kitabları təqdim edilmişdir. Hər birinə uğurlar arzu edirik.