Futbol çempionatına start verildi

11/04/2015

Bakı Dövlət Universitetinin futbol meydançasında ümummilli lider Heydər Əliyevin anadan olmasının 92-cu ildönümü münasibətilə universitetin 17 fakültəsi arasında futbol yarışının təntənəli açılış mərasimi keçirilib. Tədbiri giriş sözü ilə universitetin rektoru, akademik Abel Məhərrəmov açıb və son illərdə prezident İlham Əliyevin idmana göstərdiyi diqqət və qayğıdan, Bakıda keçiriləcək birinci Avropa Oyunlarından bəhs edib. Tədbir konsert proqramı ilə davam edib, fakültələr arasında futbol oyunu izlənilib. Turnir çərçivəsində Tarix fakültəsinin futbolçuları, filologiya fakültəsinin komandasına üzərində 8-1 həsabı ilə gələbə çalıblar.