Berlin Humboldt Universitetinin professoru Tarix fakültəsində olub

12/10/2017

Bakı Dövlət Universitetinin Tarix fakültəsində Almaniyanın Berlin Humboldt Universitetinin Azərbaycan tarixi kafedrasının müdiri, professor Yeva-Mariya Auxun rəhbərlik etdiyi nümayəndə heyəti ilə görüş olub . Dekan, dosent Azad Rzayev tarix fakültəsi və onun beynəlxalq əlaqələri barədə məlumat verib. Professor Yeva-Mariya Auxunun öz növbəsində təmsil etdiyi universitetdən bəhs edib.

Daha sonra elmi işə cəlb ediləcək magistrantlara tövsiyələr verilib. Görüş zamanı qarşılıqlı maraq doğuran bir sıra məsələlər müzakirə edilib. Qeyd edək ki, görüşdə Berlin Humboldt Universitetinin professoru Rasim Mirzəyev də iştirak edib.