Bakıda Beynaxalq Humanitar Forum

08/10/2012

Bakıda keçirilən Bakı Beynaxalq Humanitar Forumuna Pakistan İslam Respublikasından qatəlan mütəxəssislərdən Xanım Razia Sultana, Xanım Sərvət Rauf və Məhəmməd Asif Nur Bakı Dövlət Universitetinin Tarix, Beynaxalq münasibətlər və Jurnalistika fakülrələrində mühazirələr oxuyublar. Mühazirələr "Pakistan mədəniyyəti, incəsənəti və tarixi", "Pakistan-Azərbaycan: Güclənən ikitərəfli əməkdaşlıq", "Sosial media: Dəyişiklik, çağırışlar və imkanlar" mövzularında olub. Mühazirələr universitetin tələbə və müəllimləri tərəfindən böyük maraqla qarşılanıb. Dr. Razia Sultana Tarix fakültəsinin qonağı oldu. O, kafedralar ilə tanış olduqdan sonra fakültənin akt zalında Pakistan tarixi barədə slaydlarla mühazirə oxudu.