ANA SƏHİFƏ 1 TARİXİMİZ 1 ELMİ ŞURA 1 LABORATORİYALAR 1 MUZEY 1 MÜBADİLƏ PROQRAMMLARI 1 KONFRANSLAR 1 ƏLAQƏ 1

Bakı Dövlət Universitetinin tarixi fakültəsinin dekanı Azad Rzayev Zaporojis Milli Universitetində olub

19/02/2018

Fevralın 9-da tarix fakültəsinin dekanı, dosent Azad Rzayev Zaporojiye Milli Universitetini ziyarət edib. Dekan adıçəkilən universitetin rəhbərliyi və tarix fakültəsinin əməkdaşları ilə görüşüb. Görüş zamanda Ukrayna və Azərbaycan təhsilinin müasir vəziyyəti, universitetlərarası əməkdaşlıq əlaqələrinin perspektivləri müzakirə olunub.

A.Rzayev səfərin əsas məqsədi barədə məlumat verib. Yüzillik yubileyini qeyd edəcək BDU-nun ilk rektoru Tağı Şahbazinin qızının Zaporijiya şəhərində yaşadığını. onula görüşdüyünü. Belə ki, 90 yaşlı Dilarə xanın atası haqqında xatirələrini bölüşüb, ona aid bütün sənəd, məktub, kitab və şəkilləri dekana təqdim edib.