11/06/2015

Dostluq görüşü keçirilib Çexiya Respublikasının Azərbaycandakı səfirliyinin təşkilatçılığı ilə Bakı Dövlət Universiteti ilə Vişeqrad Universitetinin tarixçiləri arasında dostluq görüşü keçirilib. Görüş İkinci Dünya Müharibəsinin başa çatmasının 70-ci ildönümünə və Azərbaycan ilə Mərkəzi Avropa ölkələri arasında münasibətlərin gələcəkdə inkişaf perpektivlərinin müzakirəsinə həsr olunub. Görüşdə İkinci Dünya Müharibəsinin Azərbaycan və Mərkəzi Avropa Ölkələri üçün nəticələri, müharibədən sonrakı inkişaf mərhələləri və tarixçilərin yenidən bir araya gəlməsi barədə danışıqlar aparılıb.