Bakı Dövlət Universiteti Avrasiya Milli Universitetində

26/05/2010

9-14 may, 2010-cu il tarixində Bakı Dövlət Universitetinin rektoru akademik A.M.Məhərrəmov, tədris işləri üzrə prorektor  professor V.Ə.Əfəndiyev, Tarix fakültəsinin dekanı professor S.T.Hacıyev, hüquq elmləri doktoru R.F.Məmmədov, fizika-riyaziyyat elmləri doktoru N.Ş.İskəndərov Qazaxıstanın Astana şəhərində, Avrasiya Milli Universitetinin qonağı olmuş və burada Bakı Dövlət Universiteti günləri təşkil olunmuşdur. Səfər zamanı Tarix fakültəsinin dekanı professor S.T.Hacıyev 12-13 may tarixlərində Universitetin Sosial elmlər fakültəsi tələbələri qarşısında "Azərbaycan və qazax xalqları arasında qarşılıqlı münasibətlərin tarixi" mövzusunda mühazirə oxumuşdur.